СПАСУВАЊЕ,
Е НАША МИСИЈА
И ВДОМУВАЊЕ НА ЖИВОТНИ
ЗГРИЖУВАЊЕ
ДОНИРАЈВДОМИ
НИЕ НЕ СМЕ САМО
ЕДНО ОБИЧНО ПРИФАТИЛИШТЕ
НАУЧИ ПОВЕЌЕВОЛОНТИРАЈ

ИЗБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА КАУЗА!

Feed Homeless Dogs

Нашите 60 кучиња се големи јадачи. Некои јадат многу повеќе од другите, па затоа ние гледаме да им даваме по 200г храна на ден на куче. Помогнете ни да ги нахраниме. Може да донирате со кликање на копчето донирај доле или контактирајте не доколку сакате да не посетите и да донете храна лично. 

Донирај за медицински трошоци

Секојдневно се бориме да им овозможиме на сите бездомни животни на територија на град Струмица, да добијат основна медицинска нега. Исто така работиме на принципот: Залови-Стерилизирај-Пушти да помогнеме во намалувањето на бројот на новородени животни на улица. Помогнете ни успешно да се бориме со овој број и донирајте ни за медицински трошоци.

Вдоми или Згрижи Крзнено Топче

Доколку сакате да го зголемите вашето семејство со нов крзнен член, слободно контактирајте не и нам ќе ни биде мило да ви ги преставиме животните за кои ние се грижиме или да ви најдеме милениче кое ќе биде точно за вас. 

Подобар живот за кучињата

Едуцирајте се вие и научите ги вашите деца за животот на кучињата, различните раси а кучиња, различните тактики за тренирање на куче, причините зошто треба или не треба да се земе куче и друго, преку нашата едукативна програма спроведена во соработка со град Струмица. 

Вдоми или Згрижи

Keti
20200306143442
Zeus
20200307171142
Noi
20200307190546
  • 1
  • 2

Заедно за заштита и благосостојба на животните

Ние го сакаме секое залутано, напуштено, злоупотребено или запоставено животно. И со вашата помош можеме да направиме голема разлика во нивниот живот. Дознајте како заеднични можеме да го подобрите животот на бездомните животни во Струмица.

0+ Број спасени животни
0+ Број вдомени Животни
0+ Број стерилизирани и пуштени животни
0+ Број на животни во наша нега

НАШИТЕ АКТИВИСТИ

Нашите активисти се обични луѓе кои се во постојан работен однос на друго месо, но и покрај своите секојдневни обврски имаат време и енергија да ги спасуваат, лекуваат и да се грижат за бездомните животни во Струмица. На кратко еве кои се нашите активисти:

mk_MKMacedonian
en_GBEnglish mk_MKMacedonian