Вдоми Миленик

Мала раса кучиња

Keti
20200306143442

Средна раса кучиња

Голема раса кучиња

Noi
20200307190546
Zeus
20200307171142

Не купувај, Вдоми!

Дали размислувате да купите кученце? Зошто да не вдомите едно? Во моментот на територија на Македонија има над 60,000 бездомни кучиња, кои или се оставено од нивните сопственици или се родени на улиците. Меѓу нив има и расни кучиња како хаски, лабрадори, самоједи и други раси. Затоа зошто да не направите добро и да си вдомите куче од прифатилиште?

mk_MKMacedonian
en_GBEnglish mk_MKMacedonian