Здраво, Јас сум Лешко

Се сметам за позната лично на улиците на Струмица. Бев болен многу време и луѓето бегаа од мене. Но денес сите ме сакаат. Ми даваат и храна и ме чешкаат по грб.

Сепак има моменти кога сум тажен. Тажен затоа што никој не сака да ме вдоми. Дали е затоа што сум голем и сум бил болен?

Може неможам да газам на задните нозе ама многу сакам да си играм со вас и вашите деца.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

mk_MKMacedonian
en_GBEnglish mk_MKMacedonian