Вдоми Миленик

Не купувај, Вдоми!

Дали размислувате да купите кученце? Зошто да не вдомите едно? Во моментот на територија на Македонија има над 60,000 бездомни кучиња, кои или се оставено од нивните сопственици или се родени на улиците. Меѓу нив има и расни кучиња како хаски, лабрадори, самоједи и други раси. Затоа зошто да не направите добро и да си вдомите куче од прифатилиште?

mk_MKMacedonian