За Нас

Добредојдовте во Анимал Лаверс Струмица

Ние сме непрофитабилна организација за заштита на животните. Нашата мисија е спасување, лекување, згрижување и вдомување на бездомни животни на територија на Град Струмица. Организацијата е основана во 2017 година, но ние помагаме на животните уште од мали нозе. Нашата држава има сериозен проблем со бездомните животни и нашата визија е да помогнете на секое животно кое има потреба од помош. Во моментот под наша нега имаме 60 кучиња од кои 5 се сериозно болни. Иако многу често сме биле во безизлезна ситуација ние не се откажуваме.

Ви Благодариме за поддршката!

0+ Број спасени животни
0+ Број вдомени Животни
0+ Број стерилизирани и пуштени животни
0+ Број на животни во наша нега

Запознај ги нашите волонтери

Маја

Маја

Ко-основач и Волонтер
mk_MKMacedonian