Контакт

Почетна / Контакт

Испратете ни порака

Или подобро дојдете и посетете. Само јавете се претходно за да бидеме таму.

Во нашето прифатилиште прифаќаме било какви донации без разлика дали станува збор за стара облека што треба да се користи како постелнина, метли, кофи и други производи за чистење. Ако имате какви било од овие артикли што сакате да ги донирате, ве молиме да не конктактирате.

Телефони за контакт:Наталија +389 76 201 031 или
Маја на +389 78 413 554

имејл адреса:

    mk_MKMacedonian