ЧПП за Волонтери

Почетна / ЧПП за Волонтери

Многу е едноставно. Само контактирајте не и ќе договориме средба да се запознаеме.

Препорачливо е да сте постари од 16 години.

Обично 2ч на ден, два пати во неделата во рок од 3 месеци.

Уште денес!

Нашите животни се под постојана ветеринарска контрола и добиваат редовни вакцини. Во случај на некаква болест, ние ги изолираме болните животни и ги информираме нашите волонтери за тоа.

mk_MKMacedonian