Амиго

Амиго

Амиго беше најден со неколку рани по неговото тело, затоа што си го влечел заедниот дел од телото подолго време.

После прегледно излезе дека Амиго бил пукан со воздушна пушка која му го повредила рбетниот столб. Денес тој е успешно вдомен иако цел живот ќе остане инвалид.

mk_MKMacedonian