Магда

Магда

Кога сопственикот на Магда почина никој не сакаше да ја вдоми. Ја најдовме оставена блиску до една бензиска пумпа, оставена да умре без храна и вода. Денес таа е исто така успешно вдомена во Германија.

mk_MKMacedonian