Боуви

Боуви

Нејзините претходни сопственици ја исфрлиле на улицата бидејќи сфатиле дека е во период на парење. На само осум месечна возраст, со скршена нога, таа молеше за храна на улиците. За среќа Боуви денес добива редовни оброци и многу љубов во Канада.

mk_MKMacedonian