Мојо и Тино

Мојо и Тино

Мојо и Тино беа напуштени заедно на планина во сред зима. Немаа доверба во луѓето и беа прилично подивени. Не сакаа да се делат, ниту пак да се дружат со други животни. Денес двајцата живеат во ист дом во Швајцарија.

mk_MKMacedonian