Мус

Мус

Цело легло едномесечни кученца со шуга беа згрижени од една прекрасна личност која живее во В. Британија. Таа се заљуби во Мус и знаеше дека мора да го земе со себе. Денес Мус има прекрасно семејство со браќа и сестри во Англија.

mk_MKMacedonian