Тоби

Тоби

Слушнавме за Тоби од наш сограѓанин кој го пронашол на улица. Тоби бил повреден подолго време. Неговото око имаше инфекција и беше прекасно да му го спасиме. Денес Тоби има прекрасна фамилија во Швајцарија.

mk_MKMacedonian