Фокси

Фокси

Фокси беше спасувана два пати. Еднаш поради повреда на ногата и вториот пат затоа што имаше мали. Таа беше неразделна со нејзиниот син Феникс. Денес тие се соседи во Австрија.

mk_MKMacedonian