Категорија: Успешни приказни

Почетна / Успешни приказни
Боуви
Напис

Боуви

Нејзините претходни сопственици ја исфрлиле на улицата бидејќи сфатиле дека е во период на парење.

Мус
Напис

Мус

Цело легло едномесечни кученца со шуга беа згрижени од една прекрасна личност која живее во В. Британија.

Сили
Напис

Сили

Сили беше напуштен во Ново Село на само осум месечна возраст. Имаше рана на ногата и цело крзно му беше покриено со фекалии од глувци.

Шуги
Напис

Шуги

Шуги беше најдена многу млада на улиците на Струмица. И после долг третман и лекување денес успешно е вдомена во Германија.

Амиго
Напис

Амиго

Амиго беше најден со неколку рани по неговото тело, затоа што си го влечел заедниот дел од телото подолго време.

Моли
Напис

Моли

Моли беше удрена од кола и ја најдовме како лежи на страната од улицата. Иако имаше тежок период за лекување денес таа е успешно вдомена во Франција.

Магда
Напис

Магда

Кога сопственикот на Магда почина никој не сакаше да ја вдоми. Ја најдовме оставена блиску до една бензиска пумпа, оставена да умре без храна и вода. Денес таа е исто така успешно вдомена.

mk_MKMacedonian