Донирај

Почетна / Донирај

Поддржете ја нашата работа!

Ниту едно животно не сака да заврши на улица како скитник, но во некои случаи во Н. Македонија сопствениците лесно ги напуштаат своите сакани миленици. Затоа нашата земја страда од многу бездомни животни кои се гладни, болни, живеат во мизерија и страдаат од злоупотреба од страна на луѓето. Локалните власти често сметаат дека масовното убиство е „решение“. Сепак, убивањето, труењето или пукањето во бездомните кучиња не само што е неверојатно сурово туку тоа нема никаква смисла во долгорочен период, бидејќи со секое едно напуштено куче, 10 нови мали се раѓаат на улица.

At our sanctuary we accept any donations whether these are monitory, old clothes to use as bedding, brooms, buckets and other cleaning products and materials.  If you have any of these items you wish to donate, we kindly ask you to bring them to our sanctuary.

Ние се трудиме да помогнеме на секое животно кое има потреба од помош, давајќи им засолниште, храна и ветеринарна помош. Поддржете ја нашата работа! 

PayPal account:


Донирај преку банка:

IBAN: 290000001927732
Beneficiary: ZZZH ANIMAL LAVERS STRUMICA
Beneficiaries Bank: TTK BANKA A.D. Skopje
IBAN: MK07290722000007028
SWIFT CODE: TTXBMK2X

Donorbox: https://donorbox.org/help-animal-lovers-strumica-vetbills

Support us monthly: https://www.patreon.com/AnimalLoversStrumica

mk_MKMacedonian