RESCUING,
IS OUR MISSION
RE-HOMING ANIMALS
SHELTERING &
DONATEADOPT
WE ARE MORE
THAN JUST RESCUE
LEARNVOLUNTEER

ИЗБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА КАУЗА!

Feed Homeless Dogs

Нашите 60 кучиња се големи јадачи. Некои јадат многу повеќе од другите, па затоа ние гледаме да им даваме по 200г храна на ден на куче. Помогнете ни да ги нахраниме. Може да донирате со кликање на копчето донирај доле или контактирајте не доколку сакате да не посетите и да донете храна лично. 

Донирај

Донирај за медицински трошоци

Секојдневно се бориме да им овозможиме на сите бездомни животни на територија на град Струмица, да добијат основна медицинска нега. Исто така работиме на принципот: Залови-Стерилизирај-Пушти да помогнеме во намалувањето на бројот на новородени животни на улица. Помогнете ни успешно да се бориме со овој број и донирајте ни за медицински трошоци.

DONATE

Вдоми или Згрижи Крзнено Топче

If you are looking to extend your family with a furry friend, please fill the application in the link below, and we will be happy to introduce you to some loving dogs and cats that will fit  with you and your family. 

Подобар живот за кучињата

Educate yourself on how to settle your newly adopted dog, tips and tricks to make their life easier and better in their new home environment. 

Вдоми или Згрижи

Fifi
20210405171413
Layla
20210405172845
Thor
20210405212515
Micko
20210616203404
Stacy
20210616204100
Siri
20210616204752
Sarah and Jessica
20210616211109

Заедно за заштита и благосостојба на животните

Ние го сакаме секое залутано, напуштено, злоупотребено или запоставено животно. И со вашата помош можеме да направиме голема разлика во нивниот живот. Дознајте како заеднични можеме да го подобрите животот на бездомните животни во Струмица.

0+ Број спасени животни
0+ Број вдомени Животни
0+ Број стерилизирани и пуштени животни
0+ Број на животни во наша нега

НАШИТЕ АКТИВИСТИ

Нашите активисти се обични луѓе кои се во постојан работен однос на друго месо, но и покрај своите секојдневни обврски имаат време и енергија да ги спасуваат, лекуваат и да се грижат за бездомните животни во Струмица. На кратко еве кои се нашите активисти:

mk_MKMacedonian